Valmennuskurssi: oikeustiede 2020

Valmennuskurssi oikeustieteelliseen 2020 on nyt menossa (ilmoittautuminen on suljettu). Kurssi on suunniteltu tukemaan valmistautumista sähköiseen oikeustieteellisen valintakokeeseen. Niko Puranen (OTM) toimii kurssin vastuuopettajana.

Valmennuskurssi oikeustieteellisen sähköiseen pääsykokeeseen 2020

Helsingin yliopiston, Turun yliopiston, Lapin yliopiston ja Itä-Suomen yliopiston yhteiseen valintakokeeseen valmentava valmennuskurssi.

Miksi kannattaa valita hyvä valmennuskurssi oikikseen hakemiseen?

Oikeustieteelliseen hakeminen on yksi elämäsi merkittävämpiä päätöksiä. Jos pääset sisään, se päätös tulee määrittämään urasi suunnan vuosikymmeniksi.

Toisaalta juristin ammatin yksi parhaita puolia on, että oikeustieteen maisterin tutkinnolla ei tarvitse jämähtää valmiiseen uraan. Voit työskennellä hyvin monenlaisissa tehtävissä.

Perinteisesti oikeustieteen maisterit kuitenkin työllistyvät asianajotoimistoihin, lakiasiaintoimistoihin, patenttitoimistoihin, virastoihin, pankkeihin ja vakuutusyhtiöihin, järjestöihin, tuomioistuimiin ja yritysten lakiosastoille. Lakimiehet ovat tuttu näky myös presidentteinä, ministereinä, kansanedustajina, pörssiyhtiön hallituksen jäsenenä ja toimitusjohtajina.

Ilman oikeustieteen maisterin tutkintoa, et voi työskennellä lakimiestehtävissä. Tutkinto mahdollistaa enemmän kuin sulkee pois tulevaisuuden uravaihtoehtoja.

Oikeustieteelliseen hakemisessa panokset ovat suuret. Sisäänpääsy tarkoittaa mahdollisuutta opiskella unelma-ammattiin ja nauttia opiskelijaelämästä. Ulosjäänti tarkoittaa puolestaan vuoden välivuotta tai opiskelua toissijaisessa opiskelupaikassa.

Tänä vuonna hyvä valmistautuminen edellyttää sitä, että pystyy soveltamaan osaamistaan yllättävissä tilanteissa.

Siksi on tärkeää, että osaat valmistautua hyvin oikeustieteen valintakokeeseen. Valmistautumisen tukena voi käyttää valmennuskurssia, joka ohjaa sinut tekemään oikeita asioita. Valmennuskurssin valinnassa saa tosin olla tarkkana. Huono valmennuskurssi voi enemminkin tuhlata lukuaikaasi.

Paras valmennuskurssi oikeustieteelliseen on sellainen, joka auttaa sinua oppimaan tehokkaasti.

Liity yli kahdensadan oikeustieteelliseen hakijan joukkoon

Haluatko liittyä kaltaistesi joukkoon? Pidän kurssin yhteydessä Oikeustieteelliseen hakijat -ryhmää. Voit päästä ryhmään maksutta mukaan lähettämällä liittymispyynnön. Ryhmässä on mahdollista saada vertaistukea muilta hakijoilta, tietoa kurssin kulusta ja maksutonta materiaalia.

Ota varaslähtö oikeustieteelliseen valintakokeeseen valmistautumiseen!

Voit ottaa nyt varaslähdön oikeustieteelliseen valintakokeeseen valmistautumiseen. Kuulit oikein. Voit aloittaa oikeustieteellisessä valintakokeessa hyödyllisten taitojen hiomisen jo nyt.

Kaikkien Jurriksen kurssien hintaan sisältyy varaslähtö. Saat yhdellä kurssimaksulla sekä nyt alkavan varaslähdön että valintakoekirjojen valmennuksen.

Jos valitset Jurriksen Valmennuskurssipaketin tai Yksityisopetuksen, niin voit hio vastaustekniikkasi kuntoon lakimiehen tuella. Itseopiskelu verkkokurssin avulla pääset puolestaan hiomaan vastaustekniikkaasi itsenäisesti aineistoon pohjautuvilla harjoitustehtävillä.

Motivoitunut opettaja auttaa oppimaan

Jurriksen valmennuskursseilla valmennuksesta vastaan minä (OTM Niko Puranen). Olen erittäin motivoitunut auttamaan sinut sisään oikeustieteelliseen. Sisäänpääseminen vaatii paljon, mutta oikeustieteelliseen hakeminen voi olla myös mielenkiintoista ja innostavaa.

Edistyksellinen verkko-oppimisympäristö on optimoitu oikeustieteen valintakokeeseen valmistautumiseen

Jurriksen kurssilla käytössä on nykyaikainen verkko-oppimisympäristö, joka helpottaa oman oppimisen seuraamista. Kurssialusta on optimoitu tukemaan oikeustieteelliseen valintakokeeseen vastaamista.

Monivalintaharjoituksiin on rakennettu sisään oikeustieteen valintakokeessa noudatettava pistelaskulogiikka. Monivalintatehtävät antavat automaattisesti palautetta vastauksista.

Omat kirjallisiin tehtäviin kurssialusta antaa mallivastauksen ja arvosteluperusteet automaattisesti vastaamisen jälkeen.

Tehtävässä alkuun pääsemisessä auttaa vinkki-painike. Vinkin katsomalla voi saada nopeammin ajatuksen kiinni, minkälaista vastausta tehtävään haetaan.

Kurssi toimii hyvin sekä puhelimella että tietokoneella.

Oikeustieteellinen valmennuskurssi - tehtävä

Miksi sinun kannattaa valita Jurriksen valmennuskurssi?

 1. Oppijakeskeinen oppiminen. Kurssin työtavat ovat hyvin oppijakeskeisiä. Opettajakeskeisiä massaluentoja kurssilla ei ole ollenkaan. Lue Helsingin sanomista, kuinka tutkijoiden mukaan läsnäolokurssit ovat vain mielikuvissa parempia. Tällä kurssilla oppiminen perustuu harjoitteluun ja omia oivalluksia tukeviin tekstin avauksiin.
 2. Tuloksia tuottava työskentelytapa. Jo ennen valintakoekirjojen julkaisua, sinulle opetetaan kurssilla tuloksia tuottava työskentelytapa. Miten otat haltuun valintakoekirjallisuuden tehokkaasti?
 3. Varaslähtö valmistautumiseen. Voit aloittaa kurssilla vaikka heti. Lisää materiaalia tulee koko kevään ajan.
 4. Tukea itsenäiseen opiskeluun. Valintakokeeseen lukemisessa on keskeistä työstää pääsykoekirjoja. Kurssi auttaa sinua ymmärtämään valintakoekirjojen haastavat kohdat.
 5. Et huku massaan.  Kurssille on paikkoja vain alle 2 %:lle oikeustieteellisen hakijoista, jotta kurssi säilyy mahdollisimman henkilökohtaisena. Tunnet opettajan, ja opettaja tuntee sinut.
 6. Kurssi on rakennettu verkkokurssiksi. Kaikki materiaali on tehty verkkokurssia varten. Materiaali ei siis koostu luennolta jääneistä PowerPoint-esityksistä.
 7. Vastaustekniikka haltuun. Kurssilla otetaan haltuun vastaustekniikka luentojen ja aineistoon pohjautuvien harjoitustehtävien avulla jo ennen valintakoekirjojen julkaisua. Valintakoekirjojen julkaisun jälkeen harjoittelua jatketaan valintakoekirjoihin pohjautuvilla tehtävillä.
 8. Tehokasta ajankäyttö. Et tuhlaa lukuaikaasi massaluennoilla istumiseen.
 9. Saatavilla yksityisopetusta. Voit valita paketin, joka sisältää verkkokurssin lisäksi yksityisopetusta oikeustieteellisen valintakokeeseen valmistautumiseen.

Koronaviruksen vaikutukset valintakokeisiin & valmennuskurssiin

 • Valintakokeet järjestetään sähköisesti tänä vuonna: Ks. tiedote.
 • Hallituksen linjaus on, että tieto valitankokeiden kohtalosta selviää huhtikuun puoliväliin mennessä. (Ks. Valtioneuvoston kanslia ja tiedotustilaisuus)
 • Jurriksen valmennuskurssi mukautetaan tukemaan valmistautumista sähköiseen valintakokeeseen.
 • Sähköinen valintakoe on tehtävä itsenäisesti.
Valikko