Oikeustieteellinen valmennuskurssi 2024 – Oikeustiede

Valmennuskurssi oikeustieteelliseen

Kuinka valmistaudut tehokkaimmin oikeustieteen pääsykokeeseen? Miten valitset parhaan oikeustieteen valmennuskurssin?

Mielessäsi pyörii varmasti tällä hetkellä monenlaisia kysymyksiä oikeustieteelliseen valintakokeeseen valmistautumiseen liittyen.

Olet varmasti tietoinen siitä, että oikeustieteelliseen on vaikea päästä. Viime vuosina valintakokeen kautta on päässyt alle 10 % hakijoista sisään. Oikeustieteelliseen hakijat ovat myös kovatasoisia.

Olen huomannut, että nämä karut tilastot aiheuttavat niin paljon pelkoa, että järki usein sumentuu oikeustieteelliseen hakiessa. Moni valitsee tämän takia MEGA-Super-valmennuksen, johon sisältyy materiaalia ja opetusta huikeita määriä.

Oikeustieteellisessä valintakokeessa ratkaisee kuitenkin täsmällinen osaaminen. Täsmällisen osaamisen saavuttaminen vaatii sitä, että työstä valintakoekirjoja mahdollisimman paljon.

Tietysti kokeneen juristin tuesta on hakemisessa hyötyä. Parhaimmillaan valmennuskurssilta voit saada valintakokeeseen perehtyneeltä juristilta hyödyllistä tukea olennaisten asioiden erottamiseen ja vaikeiden asioiden ymmärtämiseen.

Mikään valmennuskurssi ei kuitenkaan avaa sinulle ovia oikeustieteelliseen. Sinun on itse avattava ovet. Olet kokeessa täysin yksin. Hyvän valmennuskurssin jälkeen kuitenkin tiedät, miten ovet avataan.

Miksi kannattaa valita hyvä valmennuskurssi oikikseen hakemiseen?

Oikeustieteelliseen hakeminen on yksi elämäsi merkittävämpiä päätöksiä. Jos pääset sisään, se päätös tulee määrittämään urasi suunnan vuosikymmeniksi.

Toisaalta juristin ammatin yksi parhaita puolia on, että oikeustieteen maisterin tutkinnolla ei tarvitse jämähtää valmiiseen uraan. Voit työskennellä hyvin monenlaisissa tehtävissä.

Perinteisesti oikeustieteen maisterit kuitenkin työllistyvät asianajotoimistoihin, lakiasiaintoimistoihin, patenttitoimistoihin, virastoihin, pankkeihin ja vakuutusyhtiöihin, järjestöihin, tuomioistuimiin ja yritysten lakiosastoille. Lakimiehet ovat tuttu näky myös presidentteinä, ministereinä, kansanedustajina, pörssiyhtiön hallituksen jäsenenä ja toimitusjohtajina.

Ilman oikeustieteen maisterin tutkintoa, et voi työskennellä lakimiestehtävissä. Tutkinto mahdollistaa enemmän kuin sulkee pois tulevaisuuden uravaihtoehtoja.

Oikeustieteelliseen hakemisessa panokset ovat suuret. Sisäänpääsy tarkoittaa mahdollisuutta opiskella unelma-ammattiin ja nauttia opiskelijaelämästä. Ulosjäänti tarkoittaa puolestaan vuoden välivuotta tai opiskelua toissijaisessa opiskelupaikassa.

Tänä vuonna hyvä valmistautuminen edellyttää sitä, että pystyy soveltamaan osaamistaan yllättävissä tilanteissa.

Siksi on tärkeää, että osaat valmistautua hyvin oikeustieteen valintakokeeseen. Valmistautumisen tukena voi käyttää valmennuskurssia, joka ohjaa sinut tekemään oikeita asioita. Valmennuskurssin valinnassa saa tosin olla tarkkana. Huono valmennuskurssi voi enemminkin tuhlata lukuaikaasi.

Paras valmennuskurssi oikeustieteelliseen on sellainen, joka auttaa sinua oppimaan tehokkaasti.

Valmennuskurssi oikeustieteellisen pääsykokeeseen 2024

Helsingin yliopiston, Turun yliopiston, Lapin yliopiston ja Itä-Suomen yliopiston yhteiseen valintakokeeseen valmentava valmennuskurssi.

Valitse itsellesi parhaat kurssit oikeustieteelliseen valmistautumiseen.

Ota yhteyttä

Saat vastauksen niin pian kuin se on vain inhimillisesti mahdollista.

"*" näyttää pakolliset kentät