Valmennuskurssi: oikeustiede 2022

Kuinka valmistaudut tehokkaimmin oikeustieteen pääsykokeeseen? Miten valitset parhaan oikeustieteen valmennuskurssin? 

Valmennuskurssi oikeustieteellisen pääsykokeeseen 2022

Helsingin yliopiston, Turun yliopiston, Lapin yliopiston ja Itä-Suomen yliopiston yhteiseen valintakokeeseen valmentava valmennuskurssi.

Miksi kannattaa valita hyvä valmennuskurssi oikikseen hakemiseen?

Oikeustieteelliseen hakeminen on yksi elämäsi merkittävämpiä päätöksiä. Jos pääset sisään, se päätös tulee määrittämään urasi suunnan vuosikymmeniksi.

Toisaalta juristin ammatin yksi parhaita puolia on, että oikeustieteen maisterin tutkinnolla ei tarvitse jämähtää valmiiseen uraan. Voit työskennellä hyvin monenlaisissa tehtävissä.

Perinteisesti oikeustieteen maisterit kuitenkin työllistyvät asianajotoimistoihin, lakiasiaintoimistoihin, patenttitoimistoihin, virastoihin, pankkeihin ja vakuutusyhtiöihin, järjestöihin, tuomioistuimiin ja yritysten lakiosastoille. Lakimiehet ovat tuttu näky myös presidentteinä, ministereinä, kansanedustajina, pörssiyhtiön hallituksen jäsenenä ja toimitusjohtajina.

Ilman oikeustieteen maisterin tutkintoa, et voi työskennellä lakimiestehtävissä. Tutkinto mahdollistaa enemmän kuin sulkee pois tulevaisuuden uravaihtoehtoja.

Oikeustieteelliseen hakemisessa panokset ovat suuret. Sisäänpääsy tarkoittaa mahdollisuutta opiskella unelma-ammattiin ja nauttia opiskelijaelämästä. Ulosjäänti tarkoittaa puolestaan vuoden välivuotta tai opiskelua toissijaisessa opiskelupaikassa.

Tänä vuonna hyvä valmistautuminen edellyttää sitä, että pystyy soveltamaan osaamistaan yllättävissä tilanteissa.

Siksi on tärkeää, että osaat valmistautua hyvin oikeustieteen valintakokeeseen. Valmistautumisen tukena voi käyttää valmennuskurssia, joka ohjaa sinut tekemään oikeita asioita. Valmennuskurssin valinnassa saa tosin olla tarkkana. Huono valmennuskurssi voi enemminkin tuhlata lukuaikaasi.

Paras valmennuskurssi oikeustieteelliseen on sellainen, joka auttaa sinua oppimaan tehokkaasti.

Kurssitarjonta

Valitse itsellesi parhaat kurssit oikeustieteelliseen valmistautumiseen.

Hakijaopas

Hakijaopas on tiivis ja maksuton johdanto oikeustieteellisen valintakokeeseen valmistautumiseen. Vertaistukea valmistautumiseen voi saada liittymällä Oikeustieteelliseen hakijat -FB-ryhmään.
Oikistreeni

Oikistreeni vie vastaustekniikan harjoittelemisen seuraavalle tasolle. Kurssi kehittää yleisiä valmiuksia selvitä paremmin oikeustieteellisen tekstin lukemisesta sekä tehtäviin vastaamisesta. Kurssilla opit menetelmän, jolla sisäistät oikeustieteellistä materiaalia nopeammin.

Valintakoetreeni

Valintakoetreeni antaa lisää työkaluja valintakokeeseen lukemiseen. Kurssilta saat kirjoihin pohjautuvia tehtäviä, harjoituskokeen sekä tekstiä avaavia luentoja. Vain kurssilaisille tarkoitetussa ryhmässä voit kysyä epäselvistä kirjojen kohdista.


Liity yli 500 oikeustieteelliseen hakijan joukkoon

Haluatko liittyä kaltaistesi joukkoon? Pidän kurssin yhteydessä Oikeustieteelliseen hakijat -ryhmää. Voit päästä ryhmään maksutta mukaan lähettämällä liittymispyynnön. Ryhmässä on mahdollista saada vertaistukea muilta hakijoilta, tietoa kurssin kulusta ja maksutonta materiaalia.

Niko Puranen

Verkkokauppamaisin juristi, josta olet koskaan kuullut. Juristi ja yrittäjä loputtomilla ideoilla varusteltuna.

Yhteystiedot

Lekantti Oy

Ota yhteyttä

Saat vastauksen niin pian kuin se on vain inhimillisesti mahdollista.