Valmennuskurssi: oikeustiede 2021

Valmennuskurssi oikeustieteelliseen 2021 on pian täällä. Kurssi on suunniteltu tukemaan valmistautumista oikeustieteellisen valintakokeeseen. Niko Puranen (OTM) toimii kurssin vastuuopettajana.

Valmennuskurssi oikeustieteellisen pääsykokeeseen 2021

Helsingin yliopiston, Turun yliopiston, Lapin yliopiston ja Itä-Suomen yliopiston yhteiseen valintakokeeseen valmentava valmennuskurssi.

 

Miksi kannattaa valita hyvä valmennuskurssi oikikseen hakemiseen?

Oikeustieteelliseen hakeminen on yksi elämäsi merkittävämpiä päätöksiä. Jos pääset sisään, se päätös tulee määrittämään urasi suunnan vuosikymmeniksi.

Toisaalta juristin ammatin yksi parhaita puolia on, että oikeustieteen maisterin tutkinnolla ei tarvitse jämähtää valmiiseen uraan. Voit työskennellä hyvin monenlaisissa tehtävissä.

Perinteisesti oikeustieteen maisterit kuitenkin työllistyvät asianajotoimistoihin, lakiasiaintoimistoihin, patenttitoimistoihin, virastoihin, pankkeihin ja vakuutusyhtiöihin, järjestöihin, tuomioistuimiin ja yritysten lakiosastoille. Lakimiehet ovat tuttu näky myös presidentteinä, ministereinä, kansanedustajina, pörssiyhtiön hallituksen jäsenenä ja toimitusjohtajina.

Ilman oikeustieteen maisterin tutkintoa, et voi työskennellä lakimiestehtävissä. Tutkinto mahdollistaa enemmän kuin sulkee pois tulevaisuuden uravaihtoehtoja.

Oikeustieteelliseen hakemisessa panokset ovat suuret. Sisäänpääsy tarkoittaa mahdollisuutta opiskella unelma-ammattiin ja nauttia opiskelijaelämästä. Ulosjäänti tarkoittaa puolestaan vuoden välivuotta tai opiskelua toissijaisessa opiskelupaikassa.

Tänä vuonna hyvä valmistautuminen edellyttää sitä, että pystyy soveltamaan osaamistaan yllättävissä tilanteissa.

Siksi on tärkeää, että osaat valmistautua hyvin oikeustieteen valintakokeeseen. Valmistautumisen tukena voi käyttää valmennuskurssia, joka ohjaa sinut tekemään oikeita asioita. Valmennuskurssin valinnassa saa tosin olla tarkkana. Huono valmennuskurssi voi enemminkin tuhlata lukuaikaasi.

Paras valmennuskurssi oikeustieteelliseen on sellainen, joka auttaa sinua oppimaan tehokkaasti.

Liity yli kahdensadan oikeustieteelliseen hakijan joukkoon

Haluatko liittyä kaltaistesi joukkoon? Pidän kurssin yhteydessä Oikeustieteelliseen hakijat -ryhmää. Voit päästä ryhmään maksutta mukaan lähettämällä liittymispyynnön. Ryhmässä on mahdollista saada vertaistukea muilta hakijoilta, tietoa kurssin kulusta ja maksutonta materiaalia.

Valikko