Miten päästä oikeustieteelliseen?

Ensin on tehtävä päätös, että haluat ryhtyä lakimieheksi. Päätöstä tehdessä on hyvä tiedostaa, että oikeustieteellinen tutkinto ei ole ainoa tie menestykseen, arvostettuun ammattiin ja suuriin ansioihin. Voit saavuttaa nuo asiat olematta lakimies. Kaikki ovet eivät kuitenkaan avaudu ilman, että taskussasi on suomalaisesta yliopistosta hankittu oikeustieteen maisterin tutkinto.

On turha kuvitella, että kova halu ryhtyä lakimieheksi riittää pääsykokeissa. Se ei yksistään riitä, mutta ilman sitä taipaleesta tulee turhan tuskainen. Parhaimillaan valintakokeeseen valmistautuminen on palkitsevaa. Vähän normaalista poikkeavat yksilöt ovat lisäksi kertoneet saaneensa jollain kierrolla tavalla nautintoa pääsykokeisiin lukemisesta.

Ilmainen valmennuskurssi oikeustieteellisen pääsykokeisiin 2019

Järjestän ilmaisen valmennuskurssin, joka auttaa sinua valmistautumaan Helsingin yliopiston, Turun yliopiston, Lapin yliopiston ja Itä-Suomen yliopiston yhteiseen valintakokeeseen.

Lukusuunnitelma

Saat pohjan lukusuunnitelman tekemistä varten. Selostan esimerkkien avulla, miten laadit itsellesi sopivan lukusuunnitelman.

Lukutekniikka

Ei ole ihan sama, miten luet. Kerron sinulle useita tieteellisesti todistettuja tehokkaita keinoja oppia nopeammin.

Vastaustekniikka

Oikeustieteellisen pääsykokeissa on omanlaisensa vastaustekniikka, jota on tärkeä harjoitella ennen pääsykoetta. Selostan parhaat tavat vastata erilaisiin kysymystyyppeihin.

Monivalintaharjoitukset

Pääset harjoittelemaan monivalintoihin vastaamista käytännössä.

Harjoituskokeet

Harjoittele erilaisia kysymystyyppejä ja ajankäyttöä ennen valintakoetta.

Teoria

Keskeiset ja haastavimmat asiat selostettuna tiivistetysti videolla.

Tämä ei ole se mukavin valmennuskurssi.

Valmennuskurssit tarjoavat perinteisesti tsemppaavia tuutoreita, ihania opettajia ja useita tunteja luentoja. Tämä valmennuskurssi ei tarjoa mitään niistä. Sen sijaan ruoskin sinut tekemään oikeita asioita ihan itse.

Et saa valmiita tiivistelmiä tai alleviivauksia, koska niiden hyöty on kyseenalainen. Sen sijaan opetan sinulle yhden alleviivaustekniikan, joka on varmasti toimiva oikeustieteellisen pääsykokeessa. Muistiinpanot joudut kirjoittamaan itse käsin.

Valikko