Oikeustiede vastaustekniikkakurssi 2.0

Oikeustiede vastaustekniikkakurssi

Oikeustieteellisen vastaustekniikka on yksi keskeisempiä asioita oppia ennen valintakoetta tai oikiksessa opiskelua. Vääränlainen tyyli vastata voi syödä turhaan pisteitä.

Laadin tämän kurssin vuonna 2019. Tämä aineisto on ollut laatimisesta lähtien vapaasti saatavilla. Lukijoita on ollut tuhansia ja materiaalia on yhteensä kahlattu läpi tuhansia tunteja. Laatimisen jälkeen olen päivittänyt vain yksittäisiä kohtia. Osa asioista saattaa olla siis vanhentuneita. Vastaustekniikan perusperiaatteet eivät kuitenkaan vanhene.

Opas valintakokeen vastaustekniikkaan

Tämä on edelleen kohtuullisen hyvä opas valintakokeen vastaustekniikkaan. Opettaessani valintakoekirjallisuutta olen huomannut kuitenkin tämän materiaalin puutteet.

Materiaali antaa enemmän ideoita hyvän vastauksen rakentamiseen kuin opettaa rakentamaan pisteitä tuottavia vastauksia ja hiomaan monivalintojen vastaustekniikkaa.

Saatat tehdä tämän saman havainnon lukiessasi tämän kurssin materiaalia.

Päätin rakentaa uuden paremman kurssin, joka oikeasti opettaa rakentamaan pisteitä tuottavia vastauksia ja ymmärtämään monivalintoihin vastaamisen strategiaa.

Parannettu kurssi koostuu käytännönläheisestä vastaustekniikan ja lukutekniikan teoriasta ja harjoitustehtävistä. Esimerkkejä ja opetusvideoita on runsaasti. Harjoitustehtävät pohjautuvat aineistoon. Kurssin nimi on Oikistreeni.

Ota yhteyttä

Saat vastauksen niin pian kuin se on vain inhimillisesti mahdollista.

"*" näyttää pakolliset kentät