Oikeustiede vastaustekniikkakurssi

Oikeustieteellisen vastaustekniikka on yksi keskeisempiä asioita oppia ennen valintakoetta tai oikiksessa opiskelua. Vääränlainen tyyli vastata voi syödä turhaan pisteitä.

Laadin tämän kurssin vuonna 2019. Tämä aineisto on ollut laatimisesta lähtien vapaasti saatavilla. Lukijoita on ollut tuhansia ja materiaalia on yhteensä kahlattu läpi tuhansia tunteja. Laatimisen jälkeen olen päivittänyt vain yksittäisiä kohtia. Osa asioista saattaa olla siis vanhentuneita. Vastaustekniikan perusperiaatteet eivät kuitenkaan vanhene.

Opas valintakokeen vastaustekniikkaan

Tämä on edelleen kohtuullisen hyvä opas valintakokeen vastaustekniikkaan. Opettaessani valintakoekirjallisuutta olen huomannut kuitenkin tämän materiaalin puutteet.

Materiaali antaa enemmän ideoita hyvän vastauksen rakentamiseen kuin opettaa rakentamaan pisteitä tuottavia vastauksia ja hiomaan monivalintojen vastaustekniikkaa.

Saatat tehdä tämän saman havainnon lukiessasi tämän kurssin materiaalia.

Päätin rakentaa uuden paremman kurssin, joka oikeasti opettaa rakentamaan pisteitä tuottavia vastauksia ja ymmärtämään monivalintoihin vastaamisen strategiaa.

Parannettu kurssi koostuu käytännönläheisestä vastaustekniikan ja lukutekniikan teoriasta ja harjoitustehtävistä. Esimerkkejä ja opetusvideoita on runsaasti. Harjoitustehtävät pohjautuvat aineistoon. Kurssin nimi on Oikistreeni.

Opetus etenee loogisesti tasolta toiselle

Oikistreeni on oikeustieteelliseen valmistautumista tukeva kurssi, jonka opetus etenee loogisesti tasolta toiselle. Perusteet on ymmärrettävä hyvin, mutta kaikkia logiikan oppeja ei tarvitse osata pärjätäkseen valintakokeessa. Korkeimpien tasojen harjoitukset tarjoavat harjoitusta myös kokeneille hakijoille ja oikeustieteellisessä opiskeleville.

Oikistreeni on maksullinen kurssi, mutta sen hinta on todella edullinen sisältöönsä nähden. Kurssi soveltuu oikeasti opiskelijabudjettiin, ja rahoille saa vastinetta.

Päivitystä vuoden 2020 materiaalin on tullut paljon. Tuoreita arvioita uudistetusta materiaalista ei ole vielä saatavilla. Kokemukset jo vuoden 2020 materiaalista olivat positiivisia.

…Iso peukku myös ennen valintakoekirjojen julkaisua jaetulle materiaalille mm. vastaustekniikasta, tehtävätyypeistä ja ajanhallinnasta…

Kurssilainen 2020

Verkko-opetus mahdollistaa radikaalin hinnoittelun

Kurssin hinta on radikaalisti markkinahintaa halvempi, koska kurssin tuottaa verkko-opetukseen ja lakipalveluihin erikoistunut yhtiöni Lekantti Oy. Lekantti Oy on kehittänyt oppimisympäristön, joka soveltuu oikeudelliseen koulutukseen verkossa. Vastaavassa oppimisympäristössä Lekantti Oy antaa helposti ymmärrettävää koulutusta monimutkaisista verkkokauppaoikeudellisista kysymyksistä verkkokauppiaille ja muille yrityspäättäjille.

Lukuisten koulutusten tuottaminen ympärivuotisesti mahdollistaa radikaalin hinnoittelun, josta voit päästä hyötymään.

Kurssi on suunniteltu alusta lähtien verkkokurssiksi. Muuhun tarkoitukseen luotua materiaalia ei ole vain työnnetty verkkoon. Et tarvitse istua opetuksessa, jotta ymmärrät materiaalin merkinnät ja voit käyttää materiaalia oppimisen tukena.

Kurssi on myös pitkälle automatisoitu. Kurssin pystyt ostamaan ilman monimutkaista ilmoittautumisjärjestelmää. Pääset kurssille heti, kun olet maksanut kurssin. Saat sähköpostiisi tietoa kurssin etenemisestä ja valintakoeprosessista.

Automatisoinnin takia kurssipaikkoja ei ole tarvinnut rajoittaa tänä vuonna. Halinnollisen byrokratian kurssilla hoitaa automaatio, jotta opettaja voi keskittyä opettamiseen ja vuorovaikutukseen kurssilaisten kanssa.

Radikaalin hinnoittelun taustalla ei ole laadusta tinkiminen vaan kurssiorganisaation korvaaminen automatisoinnilla.

Esimakua kurssista

On vaikea olla hehkuttamatta uutta kurssia, joka on oikeastaan juuri sellainen, jota olisin itse tarvinnut ennen oikeustieteelliseen hakemista. Tavoitteenani on ollut rakentaa paras valmennuskurssi oikeustieteelliseen.

Tältä sivulta löydät yli kahden vuoden takaisen “karvalakki” version kurssista. Uusimmat kurssit ovat valmennuskurssi 2.0 -sukupolvea.

Ota yhteyttä

Saat vastauksen niin pian kuin se on vain inhimillisesti mahdollista.